Bekijk profielpagina

@SLAM - Donderdagmailing #19

@SLAM - Donderdagmailing #19
Editie #19 
Deze week heb ik maar liefst 13 artikelen voor je geselecteerd. Het zijn stuk voor stuk goede stukken, dat kan ik je verzekeren. Weet je niet waar je moet beginnen? Begin dan met het artikel over keuzestress.
Lees vooral ook het eerste artikel over digitaal talent van Dado van Peteghem, het tweede over de opkomst van de nieuwsbrief (die je nu dus leest) en het relaas over Twitter en Facebook van Jay Baer. Prachtig vind ik “Niet alles heeft een reden”, waar een wijze levensles in zit verwerkt. Die mag je niet missen.

Technologie, social media, apps
De oorlog om digitaal talent
Hoe Facebook Twitter in de wurggreep houdt
Facebook kan zijn gratis internet nauwelijks slijten in India
Licht maakt computers straks een miljoen keer sneller
Keuze
Te veel keus veroorzaakt stress
Leven
Niet alles gebeurt met een reden
Muziek
Franse pansexuale popkoningin timmert aan de weg
En verder...
Waarom YKK ritsen zoveel gebruikt worden
Quote
Maar dat is niet mijn doel. Ik wil puur mijn enthousiasme delen. Dat gaat op deze manier makkelijker dan wanneer ik een zooi linkjes deel in allemaal WhatsApp-groepen.” Nalden over zijn nieuwsbrief (artikel “De nieuwsbrief als uitlaadklep”)
Stéphan Lam

Als 'professional reader of the internet' lees ik veel artikelen. Sterker nog, ik heb ze #voorjougelezen, zodat jij niet meer op zoek hoeft te gaan voor het neusje van de zalm. Ik deel alleen zaken die ik écht gelezen heb en écht de moeite waard vind om te delen. Onderwerpen: digital marketing / social media / tech / innovation / productiviteit / muziek / fotografie. Veel plezier met #voorjougelezen.