Bekijk profielpagina

@SLAM - #voorjougelezen #46

@SLAM - #voorjougelezen #46
Editie #46 
Dit keer deel ik een artikel dat ik zelf heb geschreven met je. #voorjougeschreven dus! Het gaat over influencer marketing en hoe je dit kunt aanpakken in jouw organisatie. Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt, dus aardig als je reacties wil plaatsen onder het artikel.
Verder komt Facebook (ja, alweer) aan bod, is er een mooie muzieksectie waarin een stuk over de streamingsdienst Tidal en een artikel over wat muziek doet met jouw productiviteit. Sportliefhebbers lezen natuurlijk het stuk over een van de grootste sportmannen van het moment: Steph Curry (oh, die video!) Tip: luister tijdens het lezen naar de Rotterdamse iET en eet een banaan. ~Stéphan

Influencer marketing
Influencers? In 7 stappen een strategie voor B2C & B2B (NL)
Facebook
Hoe Facebook de wereld over wil nemen
Facebook medewerkers beinvloeden welk nieuws jij te zien krijgt
Sport
Stephen Curry is de revolutie
Muziek
Tidal had geen succes met Kanye
Hoe muziek invloed heeft op je productiviteit
#voorjougeluisterd
iET
Erotisch bananen eten
Erotisch bananen eten in China verboden
Stéphan Lam

Als 'professional reader of the internet' lees ik veel artikelen. Sterker nog, ik heb ze #voorjougelezen, zodat jij niet meer op zoek hoeft te gaan voor het neusje van de zalm. Ik deel alleen zaken die ik écht gelezen heb en écht de moeite waard vind om te delen. Onderwerpen: digital marketing / social media / tech / innovation / productiviteit / muziek / fotografie. Veel plezier met #voorjougelezen.