Bekijk profielpagina

@SLAM - #voorjougelezen #51

@SLAM - #voorjougelezen #51
Editie #51 
Wow, ik hou het vol! Al een jaar (sinds 17 juni 2015) stel ik wekelijks #voorjougelezen samen, waar ik interessante artikelen helemaal voor je gelezen heb. Vandaag alweer nummer 51! Felicitaties en aanmoedigingen zijn welkom ;-)
Deze week. Ik hou wel van die artikelen waar je meer leert van de grote jongens, waar Netflix zich wel onder mag scharen. Dus lezen, dat eerste artikel. Planner is een mooie tip (jawel, van Microsoft). Ik zie het wel voor mij dat deze later in combinatie met LinkedIn zal gaan werken.
Ik kan niet ontkennen dat er verder een zeker fun-gehalte zit in deze editie, maar wel met een technologie inslag: robots die er niets van bakken en het geluid van Wikipedia. Dat wordt gecompenseerd met een klein beetje verdriet.
Tot snel!
~Stéphan
Huishoudelijke mededeling: Komende twee weken ontvang je geen #voorjougelezen. 

Artikel van de week
"How Netflix Became Hollywood’s Frenemy"
#Voorjoubekeken
Robotisering van de samenleving op de hak genomen
Technologie / social media
Planner ready for showtime - Office Blogs
Facebook voorspelt het einde van het geschreven woord
En verder...
Open brief aan The Voice Of Holland (NL)
Stéphan Lam

Als 'professional reader of the internet' lees ik veel artikelen. Sterker nog, ik heb ze #voorjougelezen, zodat jij niet meer op zoek hoeft te gaan voor het neusje van de zalm. Ik deel alleen zaken die ik écht gelezen heb en écht de moeite waard vind om te delen. Onderwerpen: digital marketing / social media / tech / innovation / productiviteit / muziek / fotografie. Veel plezier met #voorjougelezen.