Bekijk profielpagina

@SLAM - #voorjougelezen #63

@SLAM - #voorjougelezen #63
Editie #63 
Hallo lezer!
Deze week heb ik een aantal digital marketing artikelen #voorjougelezen, zoals een stuk over wat er in je news feed van Facebook verschijnt, en waarom. Lees ook het artikel over de valkuilen van automated marketing. De #voorjougeluisterd levert je drie uur lang goede muziek op, dus geniet! 
~Stéphan

Bye bye Microsoft!
Een korte persoonlijke noot. Ik vertrek deze maand bij Microsoft. 8,5 jaar heb ik met veel plezier bij deze prachtige organisatie gewerkt, social media vanaf de basis opgezet, engagementprogramma’s opgestart en veel gedaan op het gebied van digital, content, campagnes en influencers. Ik heb ontzettend veel zin in een mooie volgende stap. De komende drie maanden heb ik tijd om met je bij te kletsen. Bakkie (thee) doen? Contact mij via LinkedIn.
Digital marketing
Zo werkt de Facebook news feed
Automation maakt je social media kapot
Infographic: London Digital Marketing Tube Map
Tech
iPhone 7 heeft de compact camera ingehaald
#voorjougeluisterd
BBC Radio 1 - Benji B met co-host Thom Yorke
Stéphan Lam

Als 'professional reader of the internet' lees ik veel artikelen. Sterker nog, ik heb ze #voorjougelezen, zodat jij niet meer op zoek hoeft te gaan voor het neusje van de zalm. Ik deel alleen zaken die ik écht gelezen heb en écht de moeite waard vind om te delen. Onderwerpen: digital marketing / social media / tech / innovation / productiviteit / muziek / fotografie. Veel plezier met #voorjougelezen.