Bekijk profielpagina

Stéphan Lam - Issue #4

Stéphan Lam - Issue #4
Editie #4 
Wauw, het aantal inschrijvingen op deze mail is in twee weken verdriedubbeld. Bedankt!
Deze editie toont vooral het contrast tussen vroeger (niet zo lang geleden) en nu. En wat er allemaal veranderd is. En voor de marketingmensen onder ons, er staat een mooi stukje over content. Lezen dus!
In deze mail deel ik een selectie van artikelen die ik gelezen heb en waarvan ik je 100% kan garanderen dat het interessant is en waar je bijna zeker iets van opsteekt.

Vroeger en nu: Ooit leefden we zonder timeline. Nu heb je 100.000 prikkels.
Een beetje vroeger in het nu. Tapes nog in gebruik tijdens een optreden van de Belgische band Dans Dans.
Meer technologie
Content: Lees. Dit.
Campagnes
Quote
“Als je jezelf niet traint en je expertise niet bijhoudt, dan eindig je in het tweede van Excelsior. Je kunt niet verwachten dat je na het afstuderen veertig jaar hetzelfde werk blijven doen” - Albert Boogaard (Ortec) over Big Data (artikel: Wie kookt de big data-soep)
Stéphan Lam

Als 'professional reader of the internet' lees ik veel artikelen. Sterker nog, ik heb ze #voorjougelezen, zodat jij niet meer op zoek hoeft te gaan voor het neusje van de zalm. Ik deel alleen zaken die ik écht gelezen heb en écht de moeite waard vind om te delen. Onderwerpen: digital marketing / social media / tech / innovation / productiviteit / muziek / fotografie. Veel plezier met #voorjougelezen.