Bekijk profielpagina

Stéphan Lam - Wekelijkse mailing - Issue #13

Stéphan Lam - Wekelijkse mailing - Issue #13
Editie #13 
Deze week een paar artikelen om productiever te werken. Daarnaast een paar fijne artikelen over de aftapwet, een digitale overheid en een mening over de dislike button van Facebook. De video “Put social back in social media” is vermakelijk.

Social / digital
Aftapwet bedreigt startupklimaat in Nederland
"Put social back in social media"
Van digitale overheid naar slimme overheid?
De gevolgen van Facebooks dislike button
Productiviteit
30-seconden gewoonte op het werk
The Zeigarnik Effect
Muziek
De vocalen op de nieuwe Ghost
Quote
“Most people do not listen with the intent to understand; they listen with the intent to reply.” - Stephen R. Covey
Wil je reageren?
Ik hoor van verschillende kanten dat jullie (mijn lezers! ik ben trots!) soms graag commentaar willen geven op een van deze artikelen. Dat kan nu eenmaal niet. Wat wel kan is het artikel delen op social media. Als je mij dan tagt dan kletsen we gezellig verder. En altijd fijn als je deze link deelt, zodat er meer mensen kunnen genieten van deze mailing. De link: https://www.getrevue.co/profile/slam
Stéphan Lam

Als 'professional reader of the internet' lees ik veel artikelen. Sterker nog, ik heb ze #voorjougelezen, zodat jij niet meer op zoek hoeft te gaan voor het neusje van de zalm. Ik deel alleen zaken die ik écht gelezen heb en écht de moeite waard vind om te delen. Onderwerpen: digital marketing / social media / tech / innovation / productiviteit / muziek / fotografie. Veel plezier met #voorjougelezen.