Bekijk profielpagina

Stéphan Lam - Wekelijkse mailing - Issue #16

Stéphan Lam - Wekelijkse mailing - Issue #16
Editie #16 
Ik merk dat ik de laatste tijd veel interesse heb in stukken over technologie en aandacht. Of over jezelf en aandacht. De eerst twee artikelen vind ik daarom ook echt de moeite waard en ik haal er dingen uit waardoor ik bepaalde zaken beter kan doen, zoals in werk als privé. 
Grappig was, dat ik tijdens het lezen van het stuk Tijd + Aandacht er achter kwam dat ik er zelf een rolletje in speel.
En verder: o.a. e-mail is niet dood, een serie die ik je graag wil tippen en iets waardoor ik heel geinspireerd raakte. Veel plezier met lezen!

Aandacht
Relearning How to Talk in the Age of Smartphone Addiction
Tijd + Aandacht
Social media & online
Ello is misschien dood, maar e-mail springlevend
How Many Websites Are There? - The Atlantic
Word trusted authority, geen thought leader
De Twitterneuzen van politiek Rotterdam
Muziek
Max Martin, de muzikale genie die niemand kent
Tech
Satya Nadella and Microsoft’s very good day
Serie
Halt & Catch Fire
Quote
“And the notion that you’re not hurting yourself if you’re on the phone when you’re alone is even more dangerous, I think—this disrespect for solitude and boredom. You need solitude and you need self-reflection and you need boredom to get back to other people.” - Sherry Turkle in het eerste artikel van deze mailing.
Stéphan Lam

Als 'professional reader of the internet' lees ik veel artikelen. Sterker nog, ik heb ze #voorjougelezen, zodat jij niet meer op zoek hoeft te gaan voor het neusje van de zalm. Ik deel alleen zaken die ik écht gelezen heb en écht de moeite waard vind om te delen. Onderwerpen: digital marketing / social media / tech / innovation / productiviteit / muziek / fotografie. Veel plezier met #voorjougelezen.