Bekijk profielpagina

#voorjougelezen 104 - Dark Side of Social Media / Loudness War / Storytelling / Metal

#voorjougelezen 104 - Dark Side of Social Media / Loudness War / Storytelling / Metal
Editie #104 
Social media blijft mij intrigeren. Niet alleen wat voor moois het ons brengt, zowel voor personen als organisaties, maar ook de donkere kant van social media. Aan de ene kant heb ik mijn werk van social media gemaakt en ‘predik’ ik over social media bij bedrijven, zoals bloggen, LinkedIn, en het inzetten van medewerkers in de communicatie naar buiten (employee advocacy). Aan de andere kant ben ik ook bewust wat de minder goeie kanten zijn van social media. Denk aan social media verslaving en hoe social media als propaganda wordt ingezet. 
Dus deze week een aantal artikelen over The Dark Side of Social Media, aangevuld met stukken over ‘Loudness War’ in de muziekwereld. Ook lees je over storytelling. Ik sluit af met een extra stukje loudness en darkness: een radioprogramma over metal.
Veel leesplezier!
PS. Ik heb een pagina gemaakt op mijn website over trainingen en workshops. Ook geef ik presentaties over deze onderwerpen. Hier heb ik de sessie ‘Digital Detox’ aan toegevoegd, over de donkere kant van social media en smartphones en hoe je daar slim mee om kunt gaan.

The Dark Side of Social Media
Jij bent je telefoon
Facebook wint, democratie verliest
Luistert Instagram naar haar gebruikers?
Storytelling
Loudness War en de invloed van Spotify
The Loudness War
Waarom Spotify het volume omlaag draait
#voorjougeluisterd
Podcast: Dood & Verderf (NL)
Laat hieronder weten of je deze editie 🤘 vindt of niet
Stéphan Lam

Als 'professional reader of the internet' lees ik veel artikelen. Sterker nog, ik heb ze #voorjougelezen, zodat jij niet meer op zoek hoeft te gaan voor het neusje van de zalm. Ik deel alleen zaken die ik écht gelezen heb en écht de moeite waard vind om te delen. Onderwerpen: digital marketing / social media / tech / innovation / productiviteit / muziek / fotografie. Veel plezier met #voorjougelezen.