Bekijk profielpagina

#voorjougelezen 108 - Attention Economy / Verontwaardiging / Grappige hacker / Marketing / Braco

#voorjougelezen 108 - Attention Economy / Verontwaardiging / Grappige hacker / Marketing / Braco
Editie #108 
Deze #voorjougelezen gaat voor een groot deel over de ‘Attention Economy’, een boeiend fenomeen dat zich tot in jouw broekzak en op je hoofdkussen begeeft. Verder een paar mooie gepersonaliseerde marketingcampagnes, een geweldig nummer en een intrigerende man, die alleen maar kijkt.
Veel lees-, luister-en kijkplezier,

Attention Economy
"Addicted to Your iPhone? You’re Not Alone"
Hoe vaak raak je je telefoon aan?
Verontwaardiging op het internet
Twitter
"One person’s history of Twitter, from beginning to end"
Marketing
Hacken
Hack a friend
Gepersonaliseerde marketing campagnes
#voorjougeluisterd
🎵 The Doomed
Een nieuw nummer van een van mijn favoriete bands, A Perfect Circle. The Doomed is geweldig! Luisteren dus. Ik heb zin in het volledige album.
A Perfect Circle - The Doomed [Audio] - YouTube
A Perfect Circle - The Doomed [Audio] - YouTube
Iets heel anders
De Kroatische Braco heeft een gave. Hij kijkt naar mensen en geneest ze. Deze spirituele heler reist de wereld rond en inspireert vele mensen, waaronder onze eigen Famke Janssen. Ook Naomi Campbell is een fan (al krijgt ze het een beetje benauwd van hem). Oh ja, zaterdag staat hij in Mercure City in Amsterdam, tickets kosten 15 euro. Leuk voor een teamuitje! Intrigerend dit ;-) (Via Stefan Fender Grave).
20 years with Braco - YouTube
20 years with Braco - YouTube
Stéphan Lam

Als 'professional reader of the internet' lees ik veel artikelen. Sterker nog, ik heb ze #voorjougelezen, zodat jij niet meer op zoek hoeft te gaan voor het neusje van de zalm. Ik deel alleen zaken die ik écht gelezen heb en écht de moeite waard vind om te delen. Onderwerpen: digital marketing / social media / tech / innovation / productiviteit / muziek / fotografie. Veel plezier met #voorjougelezen.