Bekijk profielpagina

#voorjougelezen 112 - Niche-platforms / Mesh-networks / Minder advertenties, het werkt / Apps 2017 / Perfect Circle

#voorjougelezen 112 - Niche-platforms / Mesh-networks / Minder advertenties, het werkt / Apps 2017 / Perfect Circle
Editie #112 
Het is weer even geleden dat ik de laatste #voorjougelezen verstuurde. Ondertussen ben ik op vakantie geweest naar Nicaragua, de foto’s vindt je hier. Ik ben terug van weggeweest en ben blij je meteen een stel sterke artikelen te mogen sturen. Wat dacht je van de opkomst van niche-platforms en die van ‘mesh networks’? De eerste twee artikelen nemen je mee in een nieuwe online wereld, die nooit stilstaat. Verder iets over het verrassende thorium, een goed nummer met een thematische songtekst, hoe publishers minder advertising inzetten en een tijdbespaarder in #voorjoubekeken.
Veel leesplezier ~Stéphan
PS. Heb je zelf een goed artikel geschreven of gevonden? Ik kijk of ik deze dan zal delen, waarbij ik natuurlijk je naam vermeld. Stuur hier een #voorjougelezen suggestie in.

Internet en apps
"The year we wanted the internet to be smaller"
"The web is dying, but mesh networks could save it"
Minder adverteren, het werkt
De 6 apps die er het meest toe deden in 2017
#voorjougeluisterd
A Perfect Circle - DISILLUSIONED
#voorjoubekeken
Is Stranger Things 2 een waardige opvolger van seizoen 1?
En verder...
Gaat thorium de wereld redden?
Stéphan Lam

Als 'professional reader of the internet' lees ik veel artikelen. Sterker nog, ik heb ze #voorjougelezen, zodat jij niet meer op zoek hoeft te gaan voor het neusje van de zalm. Ik deel alleen zaken die ik écht gelezen heb en écht de moeite waard vind om te delen. Onderwerpen: digital marketing / social media / tech / innovation / productiviteit / muziek / fotografie. Veel plezier met #voorjougelezen.