Bekijk profielpagina

#voorjougelezen 127 - 7 artikelen over social / media / privacy / trollen / (nep) nieuws en een serietip

#voorjougelezen 127 - 7 artikelen over social / media / privacy / trollen / (nep) nieuws en een serietip
Editie #127 
Wat als je de pop-up hebt uitgevonden, tot grote ergenis van miljoenen mensen? Dan heb je spijt. Er zijn nog al wat uitvindingen op het internet die niet bepaald sjiek zijn. Daar lees je over in deze #voorjougelezen. Verder: een opvallend programma van Microsoft waar je eigenlijk helemaal niets over hoort, stoppen met het lezen van nieuws en artikelen over nepnieuws en trollen. Tot slot een serie -en muziektip: Wild Wild Country.
Veel leesplezier!

Nieuws
Stoppen met nieuws lezen is goed voor je
Social / Media / Internet
Een excuus van de mensen die het internet groot hebben gemaakt
Wanneer trekt Facebook Instagram mee?
Microsoft kondigt Defending Democracy Program aan
Lubach, de man die Facebook niet sloopte.
Factcheckers zijn van maatschappelijk belang
#voorjougekeken
Op Netflix kun je de zesdelige documentaire Wild Wild Country bekijken, over Bhaghwan en zijn volgers. Je valt van de ene in de andere verbazing. Ondertussen is het niet moeilijk begrip te hebben voor de meeste karakters die voorbij komen. Intrigerend verhaal met veel originele beelden. Moet je gezien hebben. (trailer)
Regisseurs over Wild Wild Country
Wild Wild Country Soundtrack
Stéphan Lam

Als 'professional reader of the internet' lees ik veel artikelen. Sterker nog, ik heb ze #voorjougelezen, zodat jij niet meer op zoek hoeft te gaan voor het neusje van de zalm. Ik deel alleen zaken die ik écht gelezen heb en écht de moeite waard vind om te delen. Onderwerpen: digital marketing / social media / tech / innovation / productiviteit / muziek / fotografie. Veel plezier met #voorjougelezen.