Bekijk profielpagina

#voorjougelezen 130 - Voorjougelezen neemt pauze

#voorjougelezen 130 - Voorjougelezen neemt pauze
Editie #130 
Een paar keer per jaar neemt #voorjougelezen een pauze. En een van die pauzes start vandaag. Op die manier neem ik even de ruimte om weer een goed boek te pakken (liefst een roman, zoals een boek van mijn favoriete schrijver Denis Johnson, die helaas vorige maand van ons heen ging), iemand nog goede boekentips?
Daarnaast neem ik de tijd om wedstrijden van de NBA Finals te bekijken en van de zon te genieten in binnen-en buitenland. En uiteraard pak ik hier en daar een festivalletje mee. 
Even een pauze dus, maar ik kom weer terug met een dosis perfecte artikelen die ik #voorjougelezen heb. Wanneer, dat weet ik nog niet precies.
Bedankt voor het lezen en tot snel!
~Stéphan
PS. Wil je toch nog iets te lezen hebben, mijn boek ‘Medewerkers als online ambassadeurs’ is sinds eergisteren te koop.

 

Stéphan Lam

Als 'professional reader of the internet' lees ik veel artikelen. Sterker nog, ik heb ze #voorjougelezen, zodat jij niet meer op zoek hoeft te gaan voor het neusje van de zalm. Ik deel alleen zaken die ik écht gelezen heb en écht de moeite waard vind om te delen. Onderwerpen: digital marketing / social media / tech / innovation / productiviteit / muziek / fotografie. Veel plezier met #voorjougelezen.