Bekijk profielpagina

#voorjougelezen 134 - Parkinson effect / Toerisme / Nepnieuws / Stilte / #voorjougekeken

#voorjougelezen 134 - Parkinson effect / Toerisme / Nepnieuws / Stilte / #voorjougekeken
Editie #134 
In Rotterdam zie ik steeds meer toeristen. Gaan we dezelfde kant op als Barcelona, 020 en andere steden? Het eerste artikel gaat over hoe wij met elkaar een stad naar de vernieling kunnen helpen. Met een beetje hulp van EasyJet en Airbnb.
Deze week lees je ook over productiviteit (en het Parkinson effect), hoe social media een warm bad is voor nepnieuws en hoe WhatsApp omgaat met je persoonlijke gesprekken.
Het stuk over stilte is ook de moeite waard.
Ik sluit af met #voorjougekeken. Een documentaire die het bingewatchen meer dan waard is en een YouTube-video waarin een geloofsgekkie wordt ontmaskert. Lastig is het niet, maar wel vermakelijk.
Veel lees-en kijkplezier!

Hoe toeristen hun bestemmingen verpesten
Wordt je afgeleid? Werk Harder!
De rol van social media bij verspreiden van nepnieuws
Luisteren naar stilte
#Voorjougekeken
The Staircase (Netflix)
Geloofsgekkie gefileerd (video)
Laat hieronder weten of je iets aan deze editie van #voorjougelezen heb gehad. Je mag eerlijk zijn.
Stéphan Lam

Als 'professional reader of the internet' lees ik veel artikelen. Sterker nog, ik heb ze #voorjougelezen, zodat jij niet meer op zoek hoeft te gaan voor het neusje van de zalm. Ik deel alleen zaken die ik écht gelezen heb en écht de moeite waard vind om te delen. Onderwerpen: digital marketing / social media / tech / innovation / productiviteit / muziek / fotografie. Veel plezier met #voorjougelezen.