Bekijk profielpagina

#voorjougelezen 138 - Muziek en Tech / Fake News / De lucht in - te gekke podcast

#voorjougelezen 138 - Muziek en Tech / Fake News / De lucht in - te gekke podcast
Editie #138 
Deze week deel ik enkele artikelen over muziek, natuurlijk in combinatie met technologie. Ook schenk ik aandacht aan fake news, nog steeds hot! Deze editie gaan we ook de lucht in, met een waanzinnig verhaal over een vliegtuigkaping en de geheimen van een stewards en stewardessen.
Veel lees- en luisterplezier!
PS. Vorige week deelde ik een artikel over ‘paper tablet’ ReMarkable. Het artikel heb ik een update gegeven, omdat het apparaat nu ook mijn handschrift herkent!

Tech & muziek
Waarom liedjes korter worden
Het einde van de MP3
Tech
Zweden stoppen chipjes in hun lijf
Fake news
Een oplossing voor fake news op Facebook
Tweet van de week (fake news)
Diederik de Groot
@sandravogelaar Welke tandarts is dit? Is een vrij groot verhaal als dit klopt dus ik zou dit als journalist wel uit willen zoeken, want de regels zeggen wat anders. Asielzoekers maken aanspraak op noodhulp aan het gebid en zeker geen ‘renovatie’ https://t.co/ZfgAlptRak
#voorjougeluisterd
Podcast: Ongelofelijke vliegtuigkaping
En verder...
Geheimen van stewardessen
Hoe krijg je 'clarity' in het leven
Stéphan Lam

Als 'professional reader of the internet' lees ik veel artikelen. Sterker nog, ik heb ze #voorjougelezen, zodat jij niet meer op zoek hoeft te gaan voor het neusje van de zalm. Ik deel alleen zaken die ik écht gelezen heb en écht de moeite waard vind om te delen. Onderwerpen: digital marketing / social media / tech / innovation / productiviteit / muziek / fotografie. Veel plezier met #voorjougelezen.