Bekijk profielpagina

#voorjougelezen 143 - BUMMER, locatiedata, gezichtsherkenning, employee advocacy, Home Alone

#voorjougelezen 143 - BUMMER, locatiedata, gezichtsherkenning, employee advocacy, Home Alone
Editie #143 
Goedemorgen! Je hebt de laatste #voorjougelezen van 2018 voor je. In nummer 143 weer veel aandacht voor de donkere kanten van het internet. Maar, zegt men in het eerste artikel: het internet is op zich niet slecht, het is hoe wij er zelf mee omgaan. Hoé we er mee omgaan, lees je in de artikelen eronder, over locatiegegevens, gezichtsherkenning en bugs in Facebook. (Facebook is wel een beetje evil, toch?).
Je kunt verder lezen over employee advocacy (eerlijk gezegd ben ik een beetje jaloers op de term ‘Social Shift’), en ik sluit af met iets grappigs: Daily Home Alone. Daar kom je de kerstdagen wel mee door.
Veel leesplezier!

"The internet is a manifestation of our psyches—neither better nor worse"
Apps weten exact waar je bent geweest. En voor hoe lang.
Gezichtsherkenning, tijd voor actie
Daily Home Alone 🏠😱 (@dailyhomealone)
Stéphan Lam

Als 'professional reader of the internet' lees ik veel artikelen. Sterker nog, ik heb ze #voorjougelezen, zodat jij niet meer op zoek hoeft te gaan voor het neusje van de zalm. Ik deel alleen zaken die ik écht gelezen heb en écht de moeite waard vind om te delen. Onderwerpen: digital marketing / social media / tech / innovation / productiviteit / muziek / fotografie. Veel plezier met #voorjougelezen.