Bekijk profielpagina

#voorjougelezen 177 - Instafaces / newstainment / link in bio / App store beerput / Sopranos!

#voorjougelezen 177 - Instafaces / newstainment / link in bio / App store beerput / Sopranos!
Editie #177 
Goedemorgen #voorjougelezer, voor je ligt de laatste #voorjougelezen van 2019! Dit jaar heb je 32 edities van mij ontvangen met veel diepgaande artikelen over social- en digitale media, marketing en alles wat ik aan je kwijt wil ;_). Ik lees en deel nog steeds met veel plezier. Ik ga door! Dus komend jaar gaat #voorjougelezen de 200 aantikken!
Het zijn wat donkere dagen, dus je leest ook wat donkere artikelen deze week. Maar daardoor niet minder interessant. Hier komen ze:
Hoe komt het dat alle vrouwen op elkaar beginnen te lijken? Zijn het alleen de Russen die ons beïnvloeden op social media? Waarom sluit ‘Link in Bio’ ons op? En waarom is The App Store een beerput?
Tot slot nog een tip voor de die-hard serieliefhebber.
Fijne dagen en tot in 2020!
PS. Lees je deze ‘kennisbrief’ met plezier? Deel hem dan met een vriendin, vriend of collega. Ik zou het leuk vinden als meer mensen #voorjougelezen lezen.

Iedereen wil hetzelfde Instagram-hoofd
Niet alleen de Russen
“Link In Bio” sluit je op
De troep in je App Store
En verder...
Sopranos Autopsy
Stéphan Lam

Als 'professional reader of the internet' lees ik veel artikelen. Sterker nog, ik heb ze #voorjougelezen, zodat jij niet meer op zoek hoeft te gaan voor het neusje van de zalm. Ik deel alleen zaken die ik écht gelezen heb en écht de moeite waard vind om te delen. Onderwerpen: digital marketing / social media / tech / innovation / productiviteit / muziek / fotografie. Veel plezier met #voorjougelezen.