Bekijk profielpagina

#voorjougelezen 183 - Quibi / Normaal / Zoom Burnout / Social / Data visualisatie

#voorjougelezen 183 - Quibi / Normaal / Zoom Burnout / Social / Data visualisatie
Editie #183 
Beste thuiszitter,
Heb je al last van Zoom Burnout? Of valt het nog mee?
Hoe dan ook, beste lezer, #voorjougelezen ligt hier weer voor je met puike content! Deze week twee grote onderwerpen. De eerste is het nieuwe videoplatform Quibi. Gaat het groot worden of floppen? Het tweede grote onderwerp is het ‘nieuwe normaal’. Wat is eigenlijk normaal? En hoe gaan bedrijven zich straks inrichten en manifesteren? Verder lees je hoe je aardiger kunt zijn op social media, hoe je een onderhandeling wint en tot slot een prettige longread van een ghostwriter.
Veel leesplezier!

Quibi
Quibi wordt groot!
Quibi wordt niets
Quibi: Oordeel zelf
Ik kijk nu zelf naar twee series op Quibi. Ik geniet van de cliffhangers, waarvan ik weet dat ik maar een dag hoef te wachten op het vervolg. De kwaliteit is hoog en ik vind het juist fijn om solo te kijken, zonder afleiding.
  • Most Dangerous Game - De titel zegt het al: er wordt gevaarlijk spel gespeeld. Het spel is een jacht op een man in Detroit. Hoe langer hij leeft, hoe meer geld hij verdient. Ik was bang dat dit een soort oneindig ‘24’ ging worden, maar tot nu toe vind ik het goed gedaan.
  • Survive - Is dit Sansa Stark? Jazeker! De ster uit Game of Thrones heeft nu haar eigen serie. Ik ben nog aan het begin, maar ben al geboeid. Moeilijk meisje Jane (Sophie Turner) gaat vliegen. Dat gaat natuurlijk mis!
Normaal?
Dai Henwood
Profound graffiti in Hong Kong “We can’t return to normal because the normal that we had was precisely the problem” https://t.co/AW4G6UmiWm
"Prepare for the Ultimate Gaslighting"
Podcast: Steven belt Tom Debruyne
Delete je bezorgapp
En verder...
Coronavirus UX: Wat dashboard designs doen met je perceptie
Hoe we aardiger kunnen zijn op social media
In onderhandelingen zijn gevers slimmer dan nemers
Het geheime leven van een anonieme ghostwriter
Stéphan Lam

Als 'professional reader of the internet' lees ik veel artikelen. Sterker nog, ik heb ze #voorjougelezen, zodat jij niet meer op zoek hoeft te gaan voor het neusje van de zalm. Ik deel alleen zaken die ik écht gelezen heb en écht de moeite waard vind om te delen. Onderwerpen: digital marketing / social media / tech / innovation / productiviteit / muziek / fotografie. Veel plezier met #voorjougelezen.