Bekijk profielpagina

#voorjougelezen 192 - Interest graph / Subscription model NYT / Haatzaaien op FB / Employee Advocacy / Corona & communicatie

#voorjougelezen 192 - Interest graph / Subscription model NYT / Haatzaaien op FB / Employee Advocacy / Corona & communicatie
Editie #192 
Beste #voorjougelezer,
Deze week ontvang je weer een volle #voorjougelezen. Dit keer veel Nederlandstalige artikelen, zoals over de communicatie van de overheid rondom corona.
Ik begin met twee sterke stukken content over social media. Mis de podcast over TikTok niet!
Klik ook zeker door het verhaal van The New York Times heen. Heel interessant hoe deze krant is opgekrabbeld en ‘digital’ heeft omarmd.
Je leest ook twee artikelen over Employee Advocacy en tot slot geef ik je een ongrijpbare muziektip.
Veel leesplezier!

Social Media
Podcast: Het verschil tussen interest graph en social graph
'Why Facebook Can’t Fix Itself'
The (Not Failing) New York Times
Employee Advocacy
Jij bent al iemand (NL)
Ook in B2B draait social om mensen: kun je verbeteren? (NL)
People Centered Growth (NL)
(crisis) Communicatie tijdens covid-19
Het is al maanden het gesprek van de dag. De pandemie. Dat akelige ding is al zo onvoorspelbaar en dan moeten politici er ook nog eens over communiceren. Ik vind het interessant hoe ze dit doen, welke pogingen ze wagen en hoe ze soms de plank misslaan. Hieronder drie artikelen over communicatie. De eerste twee hebben kritiek, het derde artikel gaat over ons: hoe wij met communicatie om kunnen gaan. Het komt van twee kanten, is het niet?
Deze crisis vraagt om communicatie die geen ruimte, maar duidelijkheid geeft (NL)
Wat gaat er niet goed in de communicatie over corona? (NL)
Coronacrisis? De overheid is geen kleuterjuf (NL)
#voorjougeluisterd
Eartheater - ‘Phoenix: Flames are dew upon my skin’ (NL)
Stéphan Lam

Als 'professional reader of the internet' lees ik veel artikelen. Sterker nog, ik heb ze #voorjougelezen, zodat jij niet meer op zoek hoeft te gaan voor het neusje van de zalm. Ik deel alleen zaken die ik écht gelezen heb en écht de moeite waard vind om te delen. Onderwerpen: digital marketing / social media / tech / innovation / productiviteit / muziek / fotografie. Veel plezier met #voorjougelezen.