Bekijk profielpagina

#voorjougelezen 200 - Profti / Brand damage / Design for life / Reclame / Reagans / Nieuws & social media

#voorjougelezen 200 - Profti / Brand damage / Design for life / Reclame / Reagans / Nieuws & social media
Editie #200 
Op mijn LinkedIn heb ik mijzelf ‘professional reader of the internet’ genoemd (bij deze lanceer ik de afkorting Profti). Dat mag best, vind ik, na 200 keer op de verzendknop gedrukt te hebben van deze nieuwsbrief. Of eigenlijk 'kennisbrief’, want het lezen van de artikelen hebben mij door de jaren heen aardig wat kennis en inzichten opgeleverd. En ik hoop dat dit ook voor jou als lezer geldt.
En ik ga door. Niet iedere week, zoals ik altijd beloof, maar wel bijna iedere week. Tsja, tegenwoordig hoef je je beloftes toch niet na te komen (lees hieronder het artikel van Mark Ritson maar eens), dus ik kom er vast mee weg.
Deze 200e #voorjougelezen is een mooie gelegenheid om jullie te bedanken! Voor het lezen. Voor het tippen van artikelen. Voor de duimpjes als compliment. Voor de duimpjes als aanmoediging. Voor de artikelen die sommigen van jullie schrijven en die ik dan weer kan delen.
Dank je! En veel leesplezier.
~Stéphan
PS.
  1. Wist je dat je een berichtje aan mij achter kunt laten? Scroll naar beneden en klik op het duimpje.
  2. Wil je mij een plezier doen? Dan zou ik je dankbaar zijn als je #voorjougelezen met een ander deelt. Bijvoorbeeld door deze mail door te sturen, of middels een berichtje op social media. Of wijs iemand simpelweg op voorjougelezen.nl.

Reclame & media
"Damaging brand image is rarely harmful because it matters so little"
A Design for Life – Ralf van Lieshout
Podcast: Lode Schaeffer over het vak reclame
The Reagans (TV Mini-Series 2020)
Nieuws & social media in 2020
Het nieuws van 2020 in één grafiek
Nieuwsgebruik op social media platforms in 2020
Foto
Stéphan Lam

Als 'professional reader of the internet' lees ik veel artikelen. Sterker nog, ik heb ze #voorjougelezen, zodat jij niet meer op zoek hoeft te gaan voor het neusje van de zalm. Ik deel alleen zaken die ik écht gelezen heb en écht de moeite waard vind om te delen. Onderwerpen: digital marketing / social media / tech / innovation / productiviteit / muziek / fotografie. Veel plezier met #voorjougelezen.